Karahi er en rett fra Nord India, og lages ofte med geitekjøtt. Vi hat latt oss inspirere, og laget en med norsk lam, så enkelt som fårikålkjøtt.
Skjær kjøttet i biter. Fjern bein.
Rens hvitløksbåtene. Skrell og riv ingefæren. Hakk chili. Ha olje i en gryte og brun kjøttet.
Tilsett hvitløk og ingefær. Bland sammen og tilsett vann. La det småkoke uten lokk til det meste av vannet er fordampet. Pass på at det ikke svir seg.
Tilsett smør og chili. Rør rundt.
Ha i youghurt, garam masala og chilipulver. Kok til kjøttet er mørt.
Hakk paprika, tomat og vårløk fint, og tilsett i gryta. Gi det et oppkok.
Ingredients
Directions
Skjær kjøttet i biter. Fjern bein.
Rens hvitløksbåtene. Skrell og riv ingefæren. Hakk chili. Ha olje i en gryte og brun kjøttet.
Tilsett hvitløk og ingefær. Bland sammen og tilsett vann. La det småkoke uten lokk til det meste av vannet er fordampet. Pass på at det ikke svir seg.
Tilsett smør og chili. Rør rundt.
Ha i youghurt, garam masala og chilipulver. Kok til kjøttet er mørt.
Hakk paprika, tomat og vårløk fint, og tilsett i gryta. Gi det et oppkok.