United Mega Store

Asiatisk Omelettrulade

AuthorUMSCategory, , , DifficultyIntermediate

Skal du servere gjestene en liten appetittvekker bør du prøve disse asiatiske omelettruladene. La deg ikke skremme av navnet. De er enkle å lage!

Yields30 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
 2 stk. egg
 1 ss soyasaus
 1 ss olje til steking
 0,5 stk. vårløk
 0,25 stk. rød paprika
 20 g bønnespirer
 0,5 potte frisk koriander
 2 ts sesamolje
SLIK GJØR DU
1

Visp sammen egg og soyasaus og stek to pannekaketynne omeletter, kun på èn side. Når omeletten har stivnet helt, så la den gli over på et bakepapir og avkjøl.

2

Bland sammen ingrediensene til fyllet, smak eventuelt til med salt og kvernet pepper.

3

Fordel fyllet på omelettene. Rull sammen til en fast rulade, og del hver omelett i to eller tre biter.

Ingredients

 2 stk. egg
 1 ss soyasaus
 1 ss olje til steking
 0,5 stk. vårløk
 0,25 stk. rød paprika
 20 g bønnespirer
 0,5 potte frisk koriander
 2 ts sesamolje

Directions

SLIK GJØR DU
1

Visp sammen egg og soyasaus og stek to pannekaketynne omeletter, kun på èn side. Når omeletten har stivnet helt, så la den gli over på et bakepapir og avkjøl.

2

Bland sammen ingrediensene til fyllet, smak eventuelt til med salt og kvernet pepper.

3

Fordel fyllet på omelettene. Rull sammen til en fast rulade, og del hver omelett i to eller tre biter.

Notes

Asiatisk Omelettrulade
Nutrition Facts

30 servings

Serving size

7 cups


Amount per serving
Calories730
% Daily Value *
Total Fat 27g35%
Saturated Fat 9g45%
Cholesterol 195mg65%
Sodium 730mg32%
Total Carbohydrate 19g7%
Dietary Fiber 5g18%
Total Sugars 10g
Protein 96g

Vitamin A 20mcg3%
Vitamin C 22mg25%
Calcium 24mg2%
Iron 25mg139%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Featured Recipe

UMS

Butter chicken – indisk smørkylling

Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo.

Read More »

Recent Recipes

POPULÆRT AKKURAT NÅ

Kylling Tikka Masala

Tikka betyr rett og slett kjøtt uten bein, og masala betyr krydderblanding. Kyllingkjøtt i krydder, altså! Marinert i yoghurt og krydder, og kokt ferdig i en deilig krydret tomatsaus med fløte. Sett av tid til å la kjøttet marinere over natten, så er resten gjort på under en halv time.

Read More »

Lam Tikka

Ordet “tikka” betyr rett og slett “kjøttbit”, men brukes også som navn på yoghurtmarinaden som hører med i tikkarettene. Tikka stammer fra India og Pakistan, og er svært populært verden over. Dette er en rask og forenklet versjon, et herlig eksotisk innslag i en travel hverdag.

Read More »

Asiatisk kyllingsalat

Dette er en superrask og enkel kyllingsalat der du godt kan bruke restene fra gårsdagens kyllingmiddag. Friske urter og en hot dressing gir masse smak!

Read More »

Chapati

Chapati eller roti er opprinnelig et pakistansk og indisk brød eller lefse som stekes på takke eller i panne. Chapati serveres også i noen afrikanske land.

Read More »