Dette er en superrask og enkel kyllingsalat der du godt kan bruke restene fra gårsdagens kyllingmiddag. Friske urter og en hot dressing gir masse smak!
Del kyllingkjøttet i mindre biter med fingrene. Finhakk sjalottløk og del cherrytomater i to. Bland kylling, løk og tomater i en vid bolle. Vend inn mynte og basilikum.
Finhakk chili og hvitløk, og bland med revet ingefær, limesaft, sukker, asiatisk fiskesaus og nøytral olje. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Hell dressingen over kyllingen og bland godt.
Anrett salat på et stort fat og fordel kyllingblandingen over. Dryss over solsikkefrø og server med en gang. Pynt eventuelt med friske koriander og thaibasilikumblader.
Ingredients
Directions
Del kyllingkjøttet i mindre biter med fingrene. Finhakk sjalottløk og del cherrytomater i to. Bland kylling, løk og tomater i en vid bolle. Vend inn mynte og basilikum.
Finhakk chili og hvitløk, og bland med revet ingefær, limesaft, sukker, asiatisk fiskesaus og nøytral olje. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Hell dressingen over kyllingen og bland godt.
Anrett salat på et stort fat og fordel kyllingblandingen over. Dryss over solsikkefrø og server med en gang. Pynt eventuelt med friske koriander og thaibasilikumblader.