Ordet “tikka” betyr rett og slett “kjøttbit”, men brukes også som navn på yoghurtmarinaden som hører med i tikkarettene. Tikka stammer fra India og Pakistan, og er svært populært verden over. Dette er en rask og forenklet versjon, et herlig eksotisk innslag i en travel hverdag.
Skjær lammekjøttet i fingertykke strimler.
Skjær løk i tynne båter og paprika i biter.
Varm en stekepanne med olje og stek kjøttet raskt..Tilsett løk og paprika og stek videre i 3-4 minutter.
Tilsett tikka masala og yoghurt. Reduser varmen og la alt småkoke i 5 minutter. Rør inn spinatblader rett før servering.
Ingredients
Directions
Skjær lammekjøttet i fingertykke strimler.
Skjær løk i tynne båter og paprika i biter.
Varm en stekepanne med olje og stek kjøttet raskt..Tilsett løk og paprika og stek videre i 3-4 minutter.
Tilsett tikka masala og yoghurt. Reduser varmen og la alt småkoke i 5 minutter. Rør inn spinatblader rett før servering.